Κωδικό
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΟΕ με Αρ. ΓΕΜΗ 005052801000 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ TOTAL - ELF ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ TotalEnergies.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Ο.Ε. με Αριθμό ΓΕΜΗ 005052801000, δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ανταλλακτικών οχημάτων και βιομηχανίας από το 1975.

Στην διάρκεια της παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά, αναπτύξαμε σημαντικές εμπορικές συνεργασίες με εταιρείες λιπαντικών παγκόσμιας αναγνωσιμότητας όπως CASTROL, BP, SHELL, MOBIL, ARAL, MOTUL, VALVOLINE, TEXACO.

Μέσα από τις σημαντικές εμπορικές συνεργασίες, η εταιρεία μας κατάφερε να καθιερωθεί στον κλάδο των λιπαντικών ως ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους λιπαντικών της Ελλάδας.

Το 2015 επισημοποιήθηκε η νέα στρατηγική συνεργασία μας στα λιπαντικά οχημάτων και βιομηχανίας TOTAL - ELF με τον πετρελαϊκό όμιλο TOTAL ΕΛΛΑΣ AEE.

Το 2017 συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, η εταιρεία μας προχώρησε σε ακόμη μία στρατηγική συνεργασία στα λιπαντικά οχημάτων και βιομηχανίας με την ΕΚΟ ΑΒΕΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. 

Με γνώμονα τις ανταγωνιστικές τιμές και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες, η εταιρεία μας διευρύνει κάθε χρόνο το μερίδιο αγοράς που κατέχει πανελλαδικά.

Στα πλαίσια όλων των παραπάνω συνεργασιών, το προσωπικό της εταιρείας μας συμμετέχει σε σεμινάρια επιμόρφωσης τεχνικών προδιαγραφών λιπαντικών που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων που διαθέτουμε, αποτελούν αξιόπιστο συνεργάτη τόσο στον χώρο των συνεργείων οχημάτων όσο και στον κλάδο της βιομηχανίας.

Παράλληλα, η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των ανταλλακτικών και χημικών με ισχυρά BRANDS, όπως FIBA (Filters, Brake Pads, Brake Discs, Water Pumps), MANN FILTER, PURFLUX FILTERS (SOGEFI GROUP), DENSO GROUP, NGK GROUP, FEDERAL MOGUL (CHAMPION, FERODO), CONTINENTAL BELTS, FIAMM Batteries, BANNER Batteries, TRICO, WYNN'S, BOSCH, αποτελεί εγγύηση για αξιόπιστες μελλοντικές συνεργασίες.

Όραμα μας είναι να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο της λίπανσης και των ανταλλακτικών οχημάτων και βιομηχανίας στην Ελλάδα, παρέχοντας σωστές οδηγίες λίπανσης στους συνεργάτες μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ηθικές αξίες της κοινωνίας, εφαρμόζοντας πρακτικές που προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη.

Φιλοσοφία  της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας, σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, με απώτερο στόχο την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη.